Alexander Calvert, cunoscut pentru rolul lui Jack Kline din serialul fenomen Supernatural, va fi prezent pentru prima dată la Comic Con în București, Duminică, 21 mai.

Cel mai mare eveniment din România dedicat pasionaților de filme, seriale, gaming, benzi desenate, cosplay din România și unul dintre cele mai mari din Europa va sărbători zece ani în perioada 19-21 mai la Romexpo. De asemenea, acesta este doar un prim eveniment dintr-o serie care se va desfășura pe tot parcursul anului.

De origine canadiană, Alexander Calvert și-a început cariera la varsta de 15 ani.

A apărut în diverse filme și seriale, de la producțiile Nickelodeon The Troop, To Be Fat Like Me sau The Dead Zone. Actorul l-a mai interpretat și pe Lonnie Machin în al patrulea sezon din Arrow.

În 2017, Alexander s-a alăturat distribuției serialului de mare succes Supernatural, în cel de-al 12-lea sezon, iar din sezonul cu numărul 13 și până la final, personajul său a fost promovat ca principal, alături de Dean (Jensen Ackles), Sam (Jared Padalecki) și Castiel (Misha Collins).

Alexander Calvert i se alătură, astfel, lui Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și lui Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time) pe lista invitaților din 2023.

Biletele pentru autografe și fotografii cu actorii, precum și cele pentru acces la eveniment vor fi disponibile începand din Aprilie pe tickets.comic-con.ro.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Evenimentul a devenit în scurt timp cel mai mare de acest gen din România și unul dintre cele mai mari și mai relevante din Europa, poziționându-se și ca cel mai amplu în zona de gaming și tehnologie.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa, Mark Shepard, Clive Standen, Ed Westwick, Paul Wesley, Tom Wlaschiha, Daniel Gillies, Andrew Scott, Jim Beaver, Robert Knepper, Charles Dance, Sylvester McCoy, precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Cea de-a zecea ediție Comic Con se anunță a fi una dintre cele spectaculoase de până acum, iar fanii vor avea parte de numeroase surprize și momente inedite. Mai mult, va fi doar primul eveniment dintr-o serie întreagă pregătită pentru 2023. 

alex calvert 2