O noua saptamana, un nou invitat special pentru voi! Ne face placere ca de aceasta data sa-l gazduim pe actorul Cosmin Sofron care are o recomandare speciala pentru voi! Iata textul lui Cosmin scris special pentru voi! Vizionare placuta!

"Magnolia. Asta e filmul pe care il recomand. Din 1999. M-am gandit la Apocalypse Now, un exceptional film despre razboiul din Vietnam, cu un Marlon Brando care se vede mereu doar pe… jumatate! In cele 4 minute cat apare in film. 

Sau la Baraka, un senzational documentar cu imagini incredibile si fara nici o vorba, dar nu! 

Magnolia este filmul pe care vreau sa il recomand acum. Un film regizat de un Paul Thomas Anderson de doar 29 de ani, cu un Tom Cruise in distributie… Cine nu il cunoaste deloc pe Paul Thomas Anderson, ar putea crede ca e vorba de un alt film… cu Tom Cruise

Magnolia insa este un film senzational, cu imagini, metafore, actori, interpretari de o forta cutremuratoare! Muzica! Ce muzica! Totul pare facut… perfect. Si chiar este. 

Filmul a fost gandit de regizor in detalii atat de mici, incat scena care se petrece la benzinarie, (o sa vedeti ce scena!!), este filmata la acea benzinarie pentru ca la deschiderea sa initiala, benzinaria se numea MAGNOLIA

Vizionare placuta!"