În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe actrița Maria Obretin.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

A jucat în Umbre, Vlad și Clanul, cele mai importante seriale românești ale ultimilor ani. A avut roluri în filme semnate de Horațiu Mălăele, Dan Chișu sau Nae Caranfil. A dublat zeci de animații și seriale sau filme live-action. Dar nu lipsește nici de pe scena de teatru.

Sunt doar câteva motive pentru care am decis s-o invităm pe Maria Obretin la cel mai recent episod de CineFAN.podcast.

Vezi episodul mai jos: