În această săptămână au început filmările la Două Lozuri 2 - continuarea comediei cu acelaşi nume din 2016.

Scris şi regizat de Paul Negoescu, Două Lozuri (2016) a fost un mare succes de public la cinema reuşind să acumuleze 27.182 spectatori plătitori în primul weekend de rulare, totalizând la cinema 134.421 spectatori.

Produs de actoriedefilm.ro şi Papillon Film, Două lozuri i-a avut în rolurile principale pe Dragoș Bucur (Vasile Grămadă), Alexandru Papadopol (Pompiliu Borș) şi Dorian Boguță (Dinel Petre), care vor reveni în rolurile îndrăgite şi pentru sequel.

Imaginea filmului este semnată de Ana Drăghici (Două Lozuri, Povestea unui pierde-vară, Otto Barbarul şi viitoarea premieră Oameni de treabă).

Detalii despre subiect nu se cunosc în acest moment, iar lansarea filmului va avea loc probabil în toamna anului 2023, sau începutul anului 2024.

În acest weekend, Alexandru Papadopol a postat pe pagina sa de Facebook o primă imagine de la filmările mult aşteptatei continuări, imagine pe care o puteti vedea mai jos:

doua lozuri 2

Regizorul Paul Negoescu şi actorii Dragoș Bucur,Dorian Boguță, Alexandru Papadopol la filmarile sequelului Două Lozuri 2.

Sursa foto: pagina de Facebook Alexandru Papadopol.

Ulterior şi pagina oficială de Facebook a filmului a publicat o altă poză ce poate fi văzută mai jos cu textul "Pe locuri, fiți gata, stai!" şi hashtagurile #herewegoagain #newadventure #treilozuri #3lozuri de unde deducem că titlul filmului ar putea fi 3 Lozuri (titlu ce apare şi pe clacheta din poză).

doua lozuri 2 foto