În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe Actorul şi Producătorul Pavel Bartoș.

Și-a dorit încă din copilărie să îi cunoască pe actorii pe care îi asculta în piesele de la Teatru Radiofonic sau pe care îi vedea, la televizor, în scenetele de Revelion.

A vrut să ajungă să joace alături de ei, nu doar să le ceară autografe. A muncit mult, și-a dezvoltat talentul nativ și a reușit.

Astăzi este și el actor, la Teatrul Odeon, și prezentatorul emisiunilor Românii au Talent și Vocea României, unele dintre cele mai mari și de succes show-uri de televiziune realizate vreodată în România.

Dar este și Ramon, personajul pe care el l-a creat pentru filmul cu același nume, regizat de prietenul său Jesús del Cerro.

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Ramon poate fi vizionat în cinematografele din toată țara din 3 februarie 2023.

Despre toate astea și despre Pavel Bartoș am vorbit chiar cu el, într-un nou episod CineFAN.podcast.