Daca va aflati in SUA si ati ratat Interstellar in cinematografe, aveti o noua sansa de a-l vedea. Conform cinemablend.com, se pare ca Paramount Pictures doreste sa readuca filmul in IMAX, pentru o singura zi, aducand acestuia inca doisprezece minute de material nou. 

Sambata, pe 21 februiarie, la ora 15,00, in cinematografele americane, Interstellar se va intoarce. Si pentru ca este un eveniment special, spectatorii vor avea posibilitatea sa mai aduca o persoana la cinematograf fara a mai plati inca un bilet. Primii 300 de spectatori vor primi si un set de printuri promotionale ale filmului.

Nu este clar de ce cinematografele AMC si Paramount au facut aceasta miscare insa fanii vor avea acum sansa sa vada Interstellar din nou in IMAX, o singura data.

In Romania, din pacate, nu va rula si aceasta varianta speciala. Contactat de Cinefan.ro, distribuitorul roman al filmului Freeman Entertainment, ne-a transmis ca nu exista planuri de a aduce aceasta noua versiune in cinematografe.

Interstellar: Calatorind prin Univers are pana in acest moment peste 670 mil.$ incasari la nivel international. In Romania, filmul a strans peste 265.000 spectatori in salile de cinema si a avut incasari de 4.990.000 lei (aprox. 1.400.000 $).