Desi a trecut putin timp de cand am putut vedea o mica parte din ceea ce X-Men: Apocalypse urmeaza a ne aduce pe marile ecrane (intr-un material de la San Diego Comic Con), iata ca acum putem vedea si primele fotografii cu personaje din film. 

Astfel, pe coperta publicatiei Entertainment Weekly ii putem vedea pe Apocalypse, Psyloke dar si pe Magneto, interpretat de Michael Fassbender.

Apocalypse urmeaza a fi prezentat ca primul mutant care ar fi existat vreodata. Acesta va fi adorat si considerat o zeitate de catre diverse culturi si societati. O alta fotografie din Entertainment Weekly, pe care Cinemablend.com ne-o prezinta este si cea de mai jos in care apar Apocalypse, Psylocke si Storm.

Apocalypse va coopta diversi mutanti de-a lungul vietii sale printre care se vor numara si Magneto, Storm sau Psylocke. Magneto urmeaza a fi atras in tumultul actiunii odata ce Apocalypse isi va face simtita prezenta, in acest tablou intervenind, de asemenea, Profesorul Xavier care urmeaza a-si masura fortele cu personajul lui Michael Fassbender.

Filmul se anunta a fi foarte interesant, el introducand o noua generatie de mutanti printre case se numara versiunile tinere ale lui Cyclops, Jean Grey, Nightcrawler sau Angel. O figura definitorie a francizei nu-si va face aparitia in cadrul productiei, si anume Hugh Jackman si al sau iconic personaj, Wolverine. 

X-Men: Apocalypse are data de lansare pe 27 mai 2016, in Romania fiind distribuit de Odeon Cineplex.