Lionsgate a lansat cel mai nou trailer pentru SF-ul Power Rangers.

Remake al serialului cu acelasi nume, filmul Power Rangers readuce patrula invincibila pe marile ecrane pentru o noua serie de aventuri la cote inalte.

In perioada cretacica a Pamantului, Zordon, cel dintai Red Ranger, si echipa lui de Power Rangeri se luptau cu Rita Repulsa si Goldar. 

Insa pentru a o putea invinge pe Rita, Zordon a fost nevoit sa detoneze o gaura neagră. Dupa 65 de milioane de ani, in oraselul Angel Grove din California, in timp ce investigau fosila unui dinozaur T-Rex dintr-o baza militara, Jason si Billy gasesc intamplator cele cinci monede care au apartinut primilor Power Rangeri. 

Impreuna cu alti 3 elevi adolescenti proscrisi: Zack, Kimberly si Trini primesc puteri unice si devin Power Rangers. Oraselul lor Angel Grove si lumea sunt amenintate de o forta extraterestra condusa de Rita Repulsa. Vor reusi oare cei 5 adolescenti sa salveze lumea?! 

In film au fost alesi relativ nescunoscutii Dacre Montgomery (Jason – Red Ranger), RJ Cyler (Billy – Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly – Pink Ranger), Becky G. (Trini – Yellow Ranger) si Ludi Lin (Zack – Black Ranger). 

In alte roluri ii regasim pe: Elizabeth Banks (care o interpreteaza pe Rita Repulsa - personajul negativ), Bryan Cranston (care va fi Zordon) si Bill Hader (vocea lui Alpha 5).

Regizat de Dean Israelite (Project Almanac), Power Rangers este scris de o intreaga "armata" de scenaristi formata din John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Michele Mulroney si Kieran Mulroney.

Noul film Power Rangers va avea premiera in cinematografele americane pe 24 martie 2017.

In Romania, este programat pentru 7 aprilie 2017, distribuit de Freeman Entertainment.