Comic Con România, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei, dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate, cosplay și nu numai, organizează o nouă ediție în 2024, în perioada 19-21 aprilie la Romexpo, în București

După MyAnna Buring (The Witcher, Twilight Saga), un nou actor se alătură line-up-ului din 2024. Este vorba despre Andrew Horton, actorul principal din serialul Netflix, Jupiter's Legacy.

Originar din Manchester, Andrew și-a dorit încă din copilărie să devină actor. A studiat la Royal Welsh College of Music and Drama și a avut numeroase roluri în piese de teatru precum Merchant of Venice, Tartuffe sau Ring Ring.

În 2021, și-a câștigat popularitatea grație rolului lui Brandon Sampson în serialul Jupiter’s Legacy, produs de Netflix și inspirat din benzile desenate cu același nume create de Mark Millar și Frank Quitely.

Andrew Horton va fi prezent la Comic Con pentru fotografii cu fanii, autografe și sesiuni de Q&A (panels) pe 20 și 21 aprilie.

Biletele pentru accesul la eveniment, cât și pentru fotografiile și autografele cu actorii sunt disponibile pe www.comic-con.ro.

Andrew Horton3