Comic Con România, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, cosplay şi nu numai, revine în 2024 cu o nouă ediție în perioada 19-21 aprilie la Romexpo, în București.

Primilor actori invitaţi, MyAnna Buring (The Witcher, The Twilight Saga), Andrew Horton (Jupiter's Legacy) şi Jacob Dudman (The Last Kingdom, Fate The Winx Saga), se alătură astăzi un nou nume.

Este vorba despre Alexander Vlahos, cunoscut pentru rolurile sale emblematice din numeroase producții inspirate din istorie, precum Outlander, Merlin, Versailles sau Sanditon. Actorul va oferi autografe, va face fotografii cu fanii și va sta de vorba cu aceștia în cadrul panel-urilor sâmbătă, 20 aprilie.

Alexander Vlahos a debutat în seria BBC Țara Galilor, Crash în 2009. După numeroase alte roluri în producții britanice precum comedia Doctors (care a fost şi nominalizată la British Soap Awards) sau Privates, Alexander a obţinut rolul lui Mordred din seria BBC Merlin, începând cu sezonul al cincilea.

Şi cu acest rol, a început o întreagă serie de drame istorice în care a interpretat personaje importante: Filip I, fratele lui Ludovic al IX-lea, în Versailles, împăratul Valentinian în producția History Channel, Barbarian Rising, Allan Christie în Outlander, dar și pe filosoful și matematicianul român, Maurice Solovine într-un episod din miniseria Genius realizată de National Geographic.

Alexander Vlahos va apărea, de asemenea, într-un nou serial Netflix, Irish Welsh, ce se va lansa în martie 2024.

În perioada următoare, Comic Con România va anunța noi actori care se vor alătura evenimentului, dar şi numeroase alte surprize.

Biletele sunt disponibile pe www.comic-con.ro.