În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe regizorul Radu Potcoavă.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Pe Radu Potcoavă l-am invitat la CineFAN.podcast să ne povestească despre cel mai nou film pe care l-a regizat: Băieții buni ajung în Rai, care ajunge din 22 martie în cinema.

Printre Cuscrii, Happy End, Vara s-a sfârșit și alte câteva filme de lung și scurt metraj, am vorbit și despre cum a pornit pe drumul cinematografiei, ca regizor și scenarist, și înspre ce se îndreaptă.

Îl descoperim împreună într-un nou episod al Podcastului Industriei de Film din România..