Desi planurile sunt inca in faza de inceput, Deadline anunta ca Walt Disney Pictures si Lucasfilm l-ar dori pe Chris Pratt, starul din Guardians of the Galaxy pentru a-l inlocui pe Harrison Ford intr-un nou film al seriei Indiana Jones!

Desi ultima aventura a lui Indy, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, nu a fost intocmai un succes de critica, al patrulea film al seriei a reusit sa stranga peste 786 milioane $ in toata lumea de la lansarea sa din 2008. 

La scurt timp dupa, George Lucas a anuntat ca exista idei pentru o a 5-a aventura, dar lucrurile au stagnat. 

In urma vanzarii Lucasfilm catre Walt Disney Pictures si “pensionarea” lui Lucas, planurile pentru noua aventura a lui Indy au fost date uitarii. Ford, insa si-a manifestat interesul de a reveni in rolul indragitului erou, chiar daca in acest an implineste si el “o varsta”…73 de ani.

Pratt, care a putut fi auzit anul trecut in The LEGO Movie, este un star in ascensiune la Hollywood. In aceasta vara va putea fi vazut in filmul regizat de Colin Trevorrow Jurassic World dupa care va juca alaturi de Denzel Washington in remake-ul regizat de Antoine Fuqua la clasicul The Magnificent Seven.

Voi ce parere aveti? I se potriveste rolul lui Chris Pratt?