Regizorul Roland Emmerich a dezvaluit pe Twitter ca Judd Hirsch va reveni in rolul lui Julius Levinson, tatal lui David Levinson, personaj interpretat de Jeff Goldblum in Independence Day 2!

La putin timp dupa anunt, regizorul a facut publica si revenirea Presedintelui Thomas J. Whitmore, interpretat de Bill Pullman!

Iata anunturile regizorului mai jos:

Cei doi actori se alatura astfel unei distribuitii compusa deja din Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Travis Tope, Joey King si Brent Spiner (care va fi interesant de vazut cum va reveni in acest film, avand in vedere ca personajul sau din primul film, Dr. Okun a murit...).

Independence Day 2 ne va arata o lume la douazeci de ani dupa invazia extraterestra. Oamenii au reconstruit Pamantul si chiar au beneficiat de pe urma tehnologiei invadatorilor. 

Filmul are lansarea programata pentru 24 iunie 2016, la aproape 20 de ani de la premiera primului film (3 iulie 1996). Independence Day a avut niste incasari impresionante: peste 817 milioane $ la nivel international. In Romania va fi distribuit de Odeon Cineplex.