In toamna acestui an, AXN Black si AXN White aduc noi productii de top, pentru toti cei aflati in cautarea povestilor palpitante. 

Cele mai importante titluri din noul sezon sunt De la Apusul la Rasaritul Soarelui / From Dusk Till Dawn, care va debuta pe AXN Black pe 9 octombrie, de la ora 23:00 si Regina / Reign, care va avea premiera pe 7 octombrie, la 22:35, pe AXN White.

AXN Black si AXN White isi indeplinesc si in acest sezon promisiunea de a oferi continut de calitate, adaptat nevoilor diferentiate ale audientelor pe care le vizeaza. 

AXN White tinteste in special publicul feminin, aducand pe micile ecrane povesti emotionante si personaje inspirante. AXN Black vizeaza publicul masculin, oferind actiune in ritm alert si scene pline de adrenalina.

In luna octombrie, cele doua canale TV difuzeaza, in premiera in Romania, doua noi seriale lansate in ultimul an. 

De la Apusul la Rasaritul Soarelui / From Dusk Till Dawn a fost creat de Robert Rodriguez, producatorul american din spatele celebrului film din 1996 scris de Quentin Tarantino, si urmareste actiunea lung-metrajului. 

Serialul difuzat de AXN Black prezinta povestea fratilor Gecko, Seth si Richard, doi spargatori de banci foarte periculosi. 

Dupa un ultim jaf extrem de violent, cei doi sunt urmariti de catre FBI si politistii texani Earl McGraw si Freddie Gonzalez. Decid sa fuga catre Mexic si in drumul lor, il intalnesc pe fostul pastor Jacob Fuller, pe care il iau ostatic impreuna cu familia sa. 

Hotii folosesc rulota familiei pentru a trece granita, insa se abat de la drum intr-un club de striptease, ocupat de vampiri. Pentru a putea scapa cu viata, cei doi trebuie sa lupte cu vampirii pana la ivirea zorilor. 

Serialul se bucura de o distributie recunoscuta pentru productiile de actiune. 

In rolurile celor doi spargatori de banci in regasim pe Zane Holtz (CSI: Miami, The Perks of Being a Wallflower) si D.J. Cotrona (G.I. Joe: Represalii), iar rolul vampiroaicei Santanico Pandemonium este jucat de superba actrita de origine mexicana, Eiza González

Primul episod al serialului De la Apusul la Rasaritul Soarelui va avea premiera pe AXN Black pe 9 octombrie, de la ora 23:00.

Serialul Regina / Reign, castigator al categoriei Favorite New TV Drama din cadrul People's Choice Award 2014, are in spate doua nume mari din industria filmului, producatoarele si scenaristele Laurie McCarthy (Mesaje de dincolo, CSI: Miami, Beverly Hills, 90210) si Stephanie Sengupta (Law & Order, Hawaii Five-0). 

Productia urmareste povestea tinerei Mary Stuart, care este trimisa in Franta la varsta de 15 ani, pentru a securiza alianta strategica dintre Scotia si acest regat. 

Departe de siguranta manastirii scotiene in care a crescut, Mary paseste intr-o lume noua si plina de straini. Misiunea sa este sa se casatoreasca cu chipesul Print Francis, urmasul la tronul francez. Insa in poveste se amesteca si Bash, ravasitorul frate vitreg al printului, si mama acestuia, Regina Catherine.

Atunci cand Regina afla ca o profetie spune ca mariajul dintre Francis si Mary il va costa pe fiul sau viata, hotaraste sa-l salveze cu orice pret. Astfel, viata tinerei printese se transforma intr-o adevarata lupta de supravietuire la Curtea franceza, in care intrigile si vicleniile se intrepatrund cu loialitatea si dragostea. 

In rolul protagonistei Mary Stuart a fost distribuita tanara actrita de origine australiana Adelaide Kane (Teen Wolf, The Purge: Noaptea judecatii), in rolul reginei Catherine o regasim pe Megan Follows (Heartland), iar personajul lui Sebastian este jucat de Torrance Coombs (Dinastia Tudorilor). 

Primul episod din Regina va avea premiera pe AXN Black pe 7 octombrie, de la ora 22:35.