Supereroul admirat de fani din toata lumea - Oliver Queen, cunoscut sub numele de Arrow - revine la Universal Channel in sezonul 3 al serialului Arcasul / Arrow, la numai 13 zile de la lansarea acestuia in SUA. 

Sosit expres din S.U.A., mult asteptatul sezon 3 va avea premiera in Romania exclusiv la Universal Channel marti, 21 octombrie, la ora 23:00.

Sezonul al doilea s-a incheiat cu momente pline de suspans, cand Arcasul il infrange pe razbunatorul Slade Wilson (Manu Bennett), fostul lui aliat si mentor de pe insula Lian Yu. Dar, ca in toate razboaiele, exista si victime. 

Moira Queen (Susanna Thompson) se sacrifica pentru copiii ei si ii cade victima lui Deathstroke, iar sora lui Oliver, Thea (Willa Holland), ajunge intr-un exil autoimpus, alaturi de tatal ei biologic, Malcolm Merlyn, interpretat de John Barrowman, care va reveni ca membru stabil al distributiei.

Sezonul 3 din Arcasul aduce si mai multa actiune, pentru ca Oliver, alaturi de mana sa dreapta, John Diggle (David Ramsey), specialista in tehnologie Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) si Roy Harper (Colton Haynes), cel mai nou membru al echipei, continua lupta pentru dreptate, infruntand inamici vechi si noi.

Un personaj important din acest sezon este Ra’s Al Ghul (Matt Nable), un erou negativ care urmareste sa se razbune pe Malcolm Merlyn. De asemenea, noile episoade readuc intamplari importante din trecut si dezvaluie mai multe aspecte din viata lui Felicity.

Actiunea din sezonul 3 al serialului Arcasul se dezvolta pe planuri surprinzatoare, cu catat mai mult cu cat in aceasta serie reapar personajele interpretate de Brandon Routh, J.R. Ramirez si Austin Butler.

Sezonul 3 din Arcasul incepe, asadar, in premiera in Romania, la nici doua saptamani dupa lansarea in S.U.A., marti, 21 octombrie, la ora 23:00, la Universal Channel. Episoadele vor fi difuzate saptamanal.