Finn Jones, actorul care interpreteaza rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial Game of Thrones / Urzeala Tronurilor, vine pentru prima data in Romania, la Palatul National al Copiilor, cu ocazia conventiei East European Comic Con (EECC) din data de 30 - 31 martie 2013.

Pe langa rolul lui Loras Tyrell din unul din cele mai de succes seriale marca HBO, Game of Thrones, actorul de origine britanica s-a remarcat in serialele de televiziune Hollyoaks, Hollyoaks Later, The Sarah Jane Adventures, The Bill, precum si in filmul artistic Wrong Turn 5: Bloodlines.

De asemenea, Finn Jones interpreteaza rolul lui Lucas (The Boy) in jocul video online The Curfew, produs de Simon Parkin.

Finn Jones va participa alaturi de alti actori cunoscuti, la Main Panel-urile organizate in cele doua zile ale conventiei EECC. Pentru aceste conferinte speciale, se vor pune in vanzare, cu o luna inainte de evenimentul EECC, 650 de bilete/zi care vor asigura accesul vizitatorilor numai Main Panel-uri. Numarul total al biletelor este de 4000 de bilete/zi. Aceste bilete ofera acces general la toate evenimentele din cadrul conventiei, cu exceptia conferintelor speciale.

Primul sezon din Game of Thrones (2011) a avut treisprezece nominalizari la premiile Emmy si doua nominalizari la Globul de Aur. In 2012, Game of Thrones, a castigat 6 premii Emmy, iar anul 2013 ii aduce celebrului serial 4 premii la 11th Annual Visual Effects Society.

EECC este prima conventie de acest gen organizata in Romania si isi propune sa ofere o experienta unica vizitatorilor. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 30 - 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor.

Informatii suplimentare despre conventia EECC se gasesc pe site-ul evenimentului, si pe pagina de facebook a EECC.