Concursul de Counter-Strike: Global Offensive de la East European Comic Con iti poate aduce un Monitor BenQ creat special pentru acest gen de jocuri.

Competitia CS:GO 1 on 1 BenQ Cup se va desfasura in doua faze, una online si una offline. Prima etapa este reprezentata de un turneu de calificare online dedicat tuturor jucatorilor pe platforma ESL, finala avand loc in cadrul conventiei East European Comic Con (EECC) la care vor fi invitati primii 4 jucatori calificati in semifinala.

Concurentii care doresc sa participe la Turneul de Calificare se pot inscrie pana pe data de 24 martie 2013 la ora 14:00 pe platforma ESL. Turneul de Calificare va incepe pe data de 24 martie 2013 la ora 15:00.

Finala va avea loc in cea de-a doua zi a evenimentului EECC, pe 31 martie 2013, unde primii 4 jucatori calificati se vor duela pentru premiile puse in joc in cadrul ESL Arena 3.

Premiile sunt urmatoarele:

Premiul I - Monitor BenQ XL2420T

Premiul II - Monitor BenQ GL2450

Premiul III care consta intr-o camera foto BenQ GH200.

De asemenea Riot Games, creatorii celui mai popular joc din Romania la acest moment, vor fi prezenti la Comic Con, pentru a isi intalni fanii si pentru a le oferi diferite premii.

Printre concursurile de la ESL Arena 3 din cadrul EECC, exista concursul de League of Legends cu premii in bani oferite de Riot Games, concursul de Fifa2013 si concursul de Counter-Strike: Global Offensive pe echipe, cu premii in bani si produse de la Logitech.

Valoarea totala a premiilor pentru concursurile de gaming este de 5000 de Euro, 3000 de Euro in bani si 2000 de Euro in produse.

EECC este prima conventie de acest gen organizata in spatiul est-european si isi propune sa ofere o experienta unica vizitatorilor.

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 30 - 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet care poate fi achizitionat din magazinele Diverta, librariile Eminescu, magazinul Muzica, magazinele Vodafone, Carturesti, Orange, Germanos, Domo, librariile Humanitas.

Pana in prezent, s-au vandut 3700 de bilete, ramanand disponibile doar 2300 de bilete.

Informatii suplimentare despre conventia EECC se gasesc pe site-ul evenimentului, si pe pagina de facebook a EECC.