Incepand de pe 16 decembrie 2013, biletele Pre-Sale pentru East European Comic Con 2014 sunt disponibile si pe site-ul Eventim, precum si in magazinele din reteaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

A doua editie a East European Comic Con se va desfasura la Romexpo in perioada 9-11 Mai 2014. Pe parcursul acestor trei zile, vizitatorii vor putea participa la numeroase activitati precum sesiuni de intrebari si raspunsuri cu actorii invitati, sesiuni de autografe si fotografii cu acestia, diverse concursuri, cum ar fi concursul de Quiz, concursul de costume, dar nu numai.

Actorii invitati deja anuntati sunt Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune Game of Thrones si Sebastian Roche, actorul care a jucat rolul lui Balthazar in serialul de televiziune Supernatural. In cursul acestei saptamani, va fi anuntat si cel de-al treilea invitat de onoare al evenimentului EECC 2014.

East European Comic Con se adreseaza pasionatilor de filme si seriale de televiziune, benzi desenate, animatie si animatie japoneza (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatura fantasy si science fiction, tehnologie IT.

In cadrul editiei 2014 a East European Comic Con, pe langa actorii invitati, vor participa personalitati din domeniile benzilor desenate, literaturii, cosplay-ului, blogging, dar si multi altii.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 puteti contacta organizatorii la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..