S-ar parea ca Frizeria celor de la MGM este pe care sa se redeschida… Deadline anunta ca Ice Cube, aflat pe “cai mari” dupa recentul succes cu filmele Ride Along / Un politist si jumatate si 21 Jump Street: O adresa de pomina, este in negocieri pentru a juca in Barbershop 3 / Frizeria 3.

Cedric the Entertainer si Queen Latifah au fost si ei contactati pentru a aparea in acest nou sequel.

Actiunea primului film Barbershop din 2002 avea loc pe parcursul unei zile agitate, in vecinatatea unei frizerii din Chicago. Comedie prezenta eforturile lui Calvin (Ice Cube) de a-si mentine pe linia de plutire afacerea subreda mostenita de la tatal sau, cel care a condus-o timp de 40 de ani.

Primul film regizat de Tim Story lansat in 2002 a avut un buget minor de doar 12 mil. $ si incasari de peste 77 mil.$ la nivel international. Sequelul din 2004, Frizeria 2 / Barbershop 2: Back in business nu a avut succesul scontat de producatori la acea vreme (buget de 30 mil. $ - incasari de 65 mil. $). Se pare insa ca insa ca acest lucru nu ii opreste sa se gandeasca la o revenire a gastii din primele doua filme...

Cube si Cedric the Entertainer au jucat ambii in primul film dar si in sequelul din 2004, Barbershop 2: Back in Business, regizat de Kevin Rodney Sullivan. In acest sequel a mai avut o aparitie si Queen Latifah, care mai apoi a aparut in 2005 in spin-off la Barbershop intitulat Beauty Shop.

Cube va produce Barbershop 3 alaturi de Matt Alvarez, Bob Teitel si George Tillman Jr. Tot Cube are in plan si sequelul Ride Along 2 programat pentru 2016.