Dupa ce vocea ei a facut senzatie la emisiunea X Factor, ajungand astfel printre finalisti, frumoasa Flavia Hojda cucereste acum si marele ecran odata cu debutul ca protagonista in filmul #selfie, care va avea premiera in cinematografe pe 9 mai.

#selfie mi-a schimbat sensul si m-a ajutat sa iau o hotarare radicala in ceea ce priveste viata mea. M-am distrat muncind alaturi de niste oameni extraordinari, de care m-am apropiat foarte mult. Crina si Olimpia m-au ajutat enorm si m-au invatat o multime de lucruri legate de actorie. Am devenit foarte apropiate si le vad ca parte din familie. E aceeasi relatie pe care o am cu surorile mele mai mari.”, marturiseste Flavia despre primul proiect cinematografic si relatia cu mai experimentatele ei colege Crina Semciuc si Olimpia Melinte.

Studenta in anul intai la UNATC, Flavia interpreteaza un rol complex in filmul #selfie, unde imbina cu mult talent cele doua mari pasiuni ale ei: muzica si actoria. Ana, personajul interpretat de tanara actrita, este o fata inocenta si naiva, crescuta sub stricta supraveghere a tatalui ei. Doar cu o chitara in spate, adolescenta fuge la mare impreuna cu prietenele ei Yasmine si Roxi, cu doar cateva zile inainte de BAC.

Cele trei sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata pe litoral par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Alaturi de Flavia Hojda, Crina Semciuc si Olimpia Melinte, distributia de tineri actori este completata de Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Din film nu lipsesc nici actori consacrati ca Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Razvan Fodor sau Florin Calinescu, dar nici vedete precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu si Dan Chisu, care asigura o parte din momentele amuzante.

Un film regizat de Cristina Iacob, #selfie este distribuit de Zazu Film din 9 mai in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploiesti, Afi Ploiesti, Braila, Timisoara, Constanta), Grand Cinema&More Baneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanta, Brasov), Line Cinema (Ramnicu-Valcea), Cine Grand (Botosani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Corso (Bucuresti), Scala (Bucuresti), Europa (Bucuresti), Modern (Craiova), Unirea (Botosani), Dacia (Piatra-Neamt), Sebastian Papaiani (Pitesti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ramnicu-Valcea), Cinema Victoria (Cluj).

Ce cred ceilalti actori din #selfie despre Ana, personajul interpretat de Flavia Hojda, precum si o declaratie completa a actritei puteti urmari mai jos: