Cea de a 4-a editie Brasov 48 Hour Film Project da start la inscrieri pentru weekendul 25 - 27 iulie 2014.

Realizatori de film din tara si strainatate, amatori sau profesionisti, sunt invitati in competitia de la Brasov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurt metraj, in doar 48 de ore. 

Organizat in peste 100 de orase din intreaga lume, 48 Hour Film Project este o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie de calitate si originala intr-un timp scurt.

Misiunea 48 Hour Film Project este de a incuraja dezvoltarea productiei de film si a cineastilor. Prin acest festival / concurs, cei din domeniu trec peste ezitarile legate de o productie si ajung sa faca filme. 

Cu toate ca limita de timp plaseaza o restrictie neobisnuita realizatorilor filmului ea este, totodata, eliberatoare deoarce ii incurajeaza sa puna accentul mai mult pe "a face" decat pe "a vorbi".

Vrei sa-ti antrenezi abilitatile de realizator de film vara acesta? Fa-ti o echipa de productie si accepta provocarea 48 Hour Film Project Brasov.

Inscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov pana in data de 23 iulie a.c. sau cauta o echipa careia sa i te alaturi la acest link.

48 Hour Film Project Brasov a adunat in fiecare an peste 150 de participanti, autori de film independent.

Afla acum ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs accesand acest link.

La finalul competitiei de la Brasov echipa filmului premiat cu titlul Best City Film primeste o camera GoPro Hero3+ Black Edition oferita de catre Xtremvideo.ro

De asemenea scurt metrajul castigator va intra in competitia internationala, alaturi de filme din intreaga lume, pentru titlul Best 48 Hour Film 2014 si marele premiu de 5000 $. 

Zece din cele mai bune filme din turul 2014 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, in cadrul Short Film Corner 2015. 

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau sugestii puteti contacta organizatorii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe Facebook www.facebook.com/Brasov48HFP