Actorul american, in varsta de 63 de ani, a fost gasit mort in locuinta sa din Tiburon, California, luni 11 august. Presupunerea initiala a legistilor este ca e vorba de sinucidere prin asfixiere dar o determinare mai exacta a cauzei va veni odata cu autopsia. 

Robin Williams, care in ultimul timp se lupta cu depresia, se inrolase intr-un program de dezintoxicare.

Williams s-a nascut pe 21 iulie 1951 in Chicago si a devenit faimos dupa ce a aparut in serialul Mork and Mindy, unde joaca rolul extraterestrului Ork.  

Actorul a mai aparut in pelicule ca Good Morning, Vietnam (1987), Dead Poets Society (1989), Jumanji (1995), The Fisher King (1991), iar in 1998 a castigat un Oscar pentru rol secundar pentru pelicula Good Will Hunting

De atunci, a mai aparut, printre altele, si in seria Night at the Museum, One Hour Photo si August Rush.

Pe langa aceasta, Williams a avut o cariera de succes in stand-up comedy. Actorul avea trei copii iar in 2011 se casatorise cu Susan Schneider, cea de-a treia sotie a sa.

Ultimul film in care il vom putea vedea pe Robin Williams la cinema este comedia Night at the Museum: Secret of the Tomb, in care il va interpreta din nou pe Teddy Roosevelt. Comedia va avea premiera pe 26 decembrie.