Deadpool, trolul de serviciu al universului Marvel, va reveni pe marile ecrane, iar acum stim si cand.

Dupa o aparitie semi-ratata in X-Men Origins: Wolverine (care la randul lui a fost un film ratat), Deadpool primeste propriul sau film, lucru speculat de multa vreme printre fanii personajului si incurajat de insusi Ryan Reynolds.

Astfel, pe 12 februarie 2016, personajul va ajunge din nou in cinematografe, lucru confirmat de 20th Century Fox, compania care va realiza pelicula. 

Reynolds, care l-a interpretat in trecut, nu a semnat inca pentru o noua pelicula, dar e de presupus ca acest lucru se va intampla, avand in vedere mai ales entuziasmul pe care-l arata pentru rol.

Nu se stie inca rating-ul pe care filmul il va avea, si de aici avem oaresce probleme. Nu poti face un film despre Deadpool fara sa fie Rated R, iar Fox va dori fara indoiala sa-l mentina la PG-13, pentru a creste incasarile. 

Acest lucru ar putea dauna destul de mult personajului, mai ales ca si prima oara a fost destul de rau macelarit, si nu doar de catre Wolverine. 

Aflati undeva la jumatatea dintre universul intunecat in care sunt plasate filmele DC si lumea pusa pe sotii (si pe dans) in care traiesc personajele filmelor Marvel, Fox incearca sa imbine cele doua parti, si din pacate nu le iese mereu, lucru vital pentru a-l transpune cum trebuie pe Deadpool pe marele ecran.

Dupa cum aflam uitandu-ne la data de lansare, pelicula va aparea la putin peste trei luni inainte de X-Men: Apocalypse (27 mai 2016), dar se pare ca cele doua universuri nu se vor intersecta din nou - nu ca Days of Future Past n-ar fi fost destul de alambicat oricum. 

Un nou film axat pe aventurile lui Wolverine va aparea in 2017, asta in timp ce in benzile desenate Marvel il cam ucide un pic (dar doar temporar, evident, nimeni nu ramane mort in comic-uri. In afara de Ben Parker. Ne pare rau, Unchiule Ben.)

Iata mai jos filmarea test pentru Deadpool care ne da o idee despre directia in care s-ar indrepta filmul: