Si nu oricum, ci beneficiind de expertiza unuia dintre cei mai prolifici si simpatici regizori / producatori ai momentului, J.J. Abrams

Astfel, Hulu si Warner Bros au decis sa colaboreze pentru a realiza o miniserie TV care sa adapteze unul dintre romanele mai recente ale lui Stephen King, 11/22/63.

Conform primelor vesti, se planuieste sa se realizeze o serie de noua episoade, fiecare lungi de cate o ora, si a caror premiera nu a fost inca anuntata. 

Hulu va difuza seria in SUA iar Warner Bros o va distribui international. Alaturi de Abrams (prin compania Bad Robot), producatori vor mai fi si Bridget Carpenter, Bryan Burk, si insusi Stephen King. Nu s-au dat inca detalii despre distributie, insa va vom tine la curent.

Romanul, publicat in 2011, spune povestea lui Jake Epping, profesor de engleza la liceu, care se intoarce in timp pentru a intampina unul dintre cele mai socante momente ale istoriei americane. Daca stati bine cu istoria, v-ati dat seama din titlu: este vorba despre asasinarea lui JFK, eveniment ce a avut loc pe 22 noiembrie 1963 in Dallas, Texas.

King, care acum cateva zile a implinit 67 de ani (e mai in varsta ca George R.R. Martin, va vine sa credeti?) este unul dintre cei mai prolifici scriitori contemporani, publicand peste 50 de romane si aproape 200 de povestiri. 

Autorul este, de asemenea, unul din preferatii cineastilor, multe dintre operele sale fiind transformate in filme mai mult (The Shawshank Redemption, The Green Mile) sau mai putin (The Mangler, Children of the Corn, si chiar The Shining - da, ala de Kubrick - daca ne luam dupa autor) reusite.

Nici Abrams nu e mai putin ocupat: dupa ce a reusit un reboot minunat al francizei Star Trek, el a trecut de partea celuilalt “Star”, si anume Star Wars, pentru care tocmai regizeaza Episodul VII.