Daca in urma cu ceva vreme va spuneam ca Morgan Freeman va aparea in continuarea peliculei Ted, astazi mai aflam ca un alt actor celebru (si cunostinta de-a lui Batman) va aparea la randul lui in film. 

Este vorba de Liam Neeson, conform insusi lui MacFarlane, care a anuntat pe Twitter (foto jos) ca e in plin proces de colaborare cu acesta la Ted 2.

Inca nu stim prea multe detalii despre ce rol va interpreta Neeson, dar ar face bine sa fie mai mult decat un simplu cameo, si nimeni sa nu-i rapeasca fiica, sotia sau porcusorul de Guineea.

Ted, aparut in 2012, este comedia interzisa minorilor cu cele mai mari incasari ale genului, si a fost scris si regizat de Seth MacFarlane (creatorul Family Guy, si probabil cea mai proasta gazda a Oscarurilor din istoria ceremoniei).

Alaturi de MacFarlane, care a pus si vocea ursuletului, revin Mark Wahlberg (John, proprietarul lui Ted) si scenaristii Alec Sulkin & Wellesley Wild si se pare ca si Mila Kunis va avea un rol, desi nu la fel de important ca in prima pelicula. Personajul principal feminin de aici va fi jucat de Amanda Seyfried.

Pelicula va aparea pe 26 iunie 2015. Intre timp, pe Neeson il putem vedea in curand in Taken 3 (chiar era necesar?), iar de curand a contribuit cu vocea la adaptarea animata a Profetului lui Kahlil Gibran.