Empire Film anunta aparitia pe DVD si Blu-ray a doua filme mult asteptate: Brick Mansions / Zona de pericol si Fading Gigolo / Gigolo de ocazie.

Filmele sunt deja disponibile in magazinele de specialitate din toata tara.

 

Brick Mansions, filmul de actiune al lui Camille Delamarre este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker.

Starul din Furios si iute interpreteaza rolul unui politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba. Pentru a izbandi, eroul trebuie sa se infiltreze in grupul gansterului, intr-un joc pe muchie de cutit. Scenariul filmului este scris de Luc Besson, care si produce acest film inspirat de originalul francez Banlieue 13 din 2004.

 

Fading Gigolo spune povestea lui Fioravante (John Turturro – in triplu rol de protagonist, scenarist si regizor al filmului), care se hotaraste sa devina un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului sau, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de “manager”, cei doi sunt repede prinsi in mrejele amorului si ale banilor...