Conform cinemablend, Josh Brolin, interpretul lui Thanos in Guardians of the Galaxy a declarat intr-un interviu ca a fost foarte emotionat in timp ce a filmat scenele in care il intruchipa pe The Mad Titan.

Conform declaratiei lui, filmarile au fost mai stresante in acest caz, la un moment dat aflandu-se in fata a 32 de camere de filmat in timp ce purta si machiajul special necesar personajului. 

Josh afirma ca este un rol greu dar care ii place pentru ca este in acelasi timp amuzant si diferit de alte experiente.

Declaratia originala din interviu este redata mai jos:

“Imi place foarte mult Thanos. In cele din urma va fi Thanos impotriva tuturor. De ce nu mi-ar placea? Dar mai este si ceva ciudat. Am fost mai stresat cand l-am interpretat pe el, decat am fost altadata. Stateam in fata a 32 de aparate de filmat si fata mea fusese stropita in prealabil cu vopsea fosforescenta. A fost un rol foarte, foarte diferit dar mi-a placut. E amuzant. E diferit.”

Putem considera ca Josh Brolin s-a descurcat foarte bine in interpretarea lui Thanos, un personaj care trebuia sa fie total opus insusirilor de “stresat” sau “emotionat”, acesta fiind o fiinta cu o putere extraordinara si de asemenea un element foarte influent in universul din Guardians of the Galaxy.

Josh Brolin a debutat in Universul Marvel vara aceasta ca Thanos in Guardians of the Galaxy, dar personajul sau mai are inca un drum lung de parcurs, acesta urmand sa fie principalul personaj negativ in Avengers: Infinity War Part 1 si Part 2, doua filme care sunt programate pentru 2018 si 2019.

Urmatorul film in care va aparea actorul este Inherent Vice, in regia lui Paul Thomas Anderson. Din distributia acestuia mai fac parte Jena Malone, Reese Witherspoon si Benicio Del Toro. Filmul va debuta in SUA pe 12 decembrie. In Romania va aparea in februarie 2015.