Conform cinemablend.com vom avea parte in curand de o trilogie unde nimeni altul decat Edgar Allan Poe este un erou tip “Constantine” care se lupta cu fortele raului dar si cu dramele personale cum ar fi moartea sotiei sale. 

Poe apare ca un personaj decadent si consumat de dependenta sa de alcool. Proiectul apartine nimanui altuia decat lui Idris Elba (foto), “Heimdall” din seria Thor.

Conform revistei Variety, Idris Elba se va inspira din cartea Poe Must Die de Marc Olden. Sinopsisul acesteia este urmatorul: In New York-ul anilor 1840 Edgar Allan Poe se lupta atat cu forte demonice cat si cu problemele sale personale. Printre acestea apare motivul mortii sotiei sale dar si consumul de alcool. Idris Elba va produce filmul cu ajutorul firmei personale Green Door Production Co.

Studiourile Paradigm sunt si ele implicate in acest proiect iar primul lucru care ar veni oricui in minte este filmul Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Nu intotdeauna astfel de povesti au avut succes sau daca l-au avut acesta a fost unul limitat. 

Totusi mixul dintre personalitati istorice si supranatural e un subiect nou si exploatat de producatorii de film.