Acum ceva vreme a avut loc o actiune umanitara foarte mediatizata in toate mediile. In centrul atentiei s-a aflat Miles Scott, un copil bolnav de leucemie, care pentru o zi s-a putut transforma in personajul lui preferat si anume Batman. La eveniment au participat 25.000 de locuitori ai orasului San Francisco. 

Miles a calatorit intr-un Lamborghini pregatit astfel incat sa arate ca Batmobilul, a salvat oameni si a prevenit un atac al unei banci, totul intr-o inscenare la scara mare a evenimentelor din Batman. Acesta a fost insotit pe durata activitatilor de un Batman matur.

Toate filmarile din cadrul actiunii umanitare s-au transformat ulterior intr-un documentar. Julia Roberts si Dana Nachman vor acum sa faca un lung metraj cu aceasta poveste iar Julia Roberts va si juca in el.

Nachman declara conform cinemablend: “Este emotionant pentru mine ca Julia Roberts si echipa sa s-au uitat la filmul nostru si au fost atat de impresionati de el incat vor sa-si dedice timpul si creativitatea pentru a fi siguri ca mare parte din audienta va cunoaste si indragi povestea lui Miles si spiritul acestui eveniment care a devenit global, la fel ca si noi.”

Dana Nachman va fi producatorul executiv al filmului.

Se pare ca lucrurile evolueaza intr-o directie favorabila in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Miles, copilul care a fost personajul central al filmului. Boala acestuia este la momentul actual in remisie.