BML Movie Entertainment lanseaza din 20 martie pe marile ecrane din Romania thrillerul indian Phihopatul / Ek Villain.

Filmul este povestea lui Guru (Sidharth Malhotra). Acesta este un baiat tacut, dur si nemilos, care lucreaza pentru un politician, Prahlad. 

Trecutul intunecat il impiedica pe Guru sa doarma noptile, pana cand intalneste o fata, Aisha (Shraddha Kapoor). El se indragosteste de ea, viata i se schimba si o convinge pe Aisha sa se casatoreasca cu el. Insa atunci cand lucrurile par perfecte, ea este victima unui atac.

Cine este adevaratul agresor? Va reusi Guru sa se razbune pe agresor? Si care este motivul din spatele uciderii fetei? Gluma se ingroasa pe masura ce uimitorul mister este dezvaluit...

Pshihopatul / Ek Villain a reusit sa se situeze pe locul al doilea in topul filmelor indiene cu cel mai mare succes la nivel international. Filmul a avut incasari de peste 25 de milioane de dolari in intreaga lume, ceea ce il face primul film indian, cu o distributie relativ noua, care s-a descurcat extrem de bine in box-office!

Regizorul unor adevarate blockbustere precum Murder 2, Raaz 2 si Aashiqui 2, Mohit Suri, promite sa capteze publicul prin muzica exceptionala, prin emotii si printr-o actiune de neegalat. 

Filmul ii are in distributie pe Sidharth Malhotra, Shraddha Kapoor si Riteish Deshmukh.

Psihopatul va avea premiera in cinematografele romanesti pe 20 martie, distribuit de BML Movie Entertainment.

Iata trailerul filmului: