Empire Film lanseaza doua noi filme in premiera pe DVD in Romania: The Song / Caile iubirii si No Good Deed / Nicio fapta buna.

The Song / Caile iubirii este regizat de Richard Ramsey si avandu-i in rolurile principale pe Alan Powell, Ali Faulkner si Caitlin Nicol-Thomas, The Song spune povestea lui Jed King, un compozitor si muzician ambitios si lupta acestuia de a avea dreptul la o mica pauza si de a iesi din umbra tatalui sau, o legenda a muzicii country. 

Dupa ce accepta sa apara pe scena la un festival al recoltei vitei de vie, Jed se indragosteste de fiica proprietarului productiei, Rose, iar o relatie de iubire infloreste rapid. 

La scurt timp dupa nunta lor, Jed ii scrie lui Rose un cantec, ce devine un hit. Impins intr-o lume a celor mai mari staruri ale muzicii, o lume a tentatiei ce pandeste la fiecare pas, viata si casnicia lui incep sa se destrame rapid.

The Song / Caile iubirii poate fi gasit in toate magazinele specializate in format DVD.

 

Empire Film lanseaza in format DVD si thrillerul No Good Deed / Nicio fapta buna.

Regizat de Sam Miller, No Good Deed ii are in distributie pe Idris Elba, Taraji P. Henson si Leslie Bibb.

No Good Deed este povestea lui Terri (Taraji P. Henson), o sotie devotata si mama a doi copii, are o viata perfecta, dar lucrurile se schimba cand casa si familia ii sunt amenintate de Colin (Idris Elba), un strain fermecator care se preface ca are probleme cu masina. 

Terri ii ofera telefonul ei ca sa il ajute, dar in curand invata ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, astfel incepe lupta pentru supravietuire.

No Good Deed / Nicio fapta buna este disponibil acum in format DVD in toate magazinele de specialitate din tara.