Odeon Cineplex anunta lansarea pe DVD a filmelor The Captive / Captiv si Cu ce ti-am gresit noi, Doamne? / Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?

The Captive / Captiv este un thriller psihologic despre rapirea unui copil, trairile si actiunile complexe ale celor implicati, care fac legatura intre victima, familie, rapitori si anchetatori. 

Frumusetea artei, a filmului si a interpretarii deriva din povestile care patrund in mintile si inimile oamenilor, determinandu-i sa puna la punct misterul celor intamplate. 

Ryan Reynolds joaca in acest thriller regizat de Atom Egoyan (Devil's Knot, Chloe, The Sweet Hereafter) alaturi de Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durant si Bruce Greenwood.

The Captive a fost prezentat la Festivalul de la Cannes din 2014, fiind catalogat "Un film apasator, a carui actiune curge lent, lasand spectatorul sa descopere povestea treptat".

The Captive este disponibil deja in toate magazinele de specialitate in format DVD.

In comedia Cu ce ti-am gresit noi, Doamne?, Claude si Marie Verneuil, sunt un cuplu francez din clasa de mijloc, si au patru fete frumoase. 

Trei dintre ele – Isabelle, Odile si Ségolène – se casatoresc cu barbati care nu sunt francezi: unul este arab, unul este evreu, iar cel de-al treilea chinez.

Cand Laure, ce-a de-a patra fiica, anunta ca se va casatori cu Charles, cetatean francez catolic, Marie si Claude sunt extrem de incantati. 

Charles va intra in familie si vor face o nunta traditionala franceza. Laure omite insa, sa le spuna parintilor ei un detaliu foarte important: acela ca Charles este din Senegal.

La aflarea vestii Marie care in depresie, iar Claude incearca sa saboteze nunta si tatal mirelui sa se razbune pe colonistii francezi!.

Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? este disponibil deja in toate magazinele de specialitate in format DVD.