De Halloween, Cinema City baga frica in pretul biletelor la filme si te invita sa participi la maratonul celor mai inspaimantatoare si misterioase filme.

In cel mai intunecat weekend din an, nu stam singuri acasa! Vineri, 30 octombrie, si sambata, 31 octombrie, Cinema City da startul distractiei si te asteapta in sala de cinema cu cele mai noi si mai impresionante lung metraje horror si preturi infricosator de mici.   

Crimson Peak, The Last Witch Hunter, Visions, Sinister 2, Macbeth si The Green Inferno sunt filmele incluse in oferta speciala de Halloween pe care le poti viziona in reteaua Cinema City. 

Indiferent de filmul pe care il alegi, Cinema City devine destinatia ideala pentru weekend-ul de Halloween!

Preturi speciale la Cinema City de Halloween:

Bucuresti: 21 lei pentru un film, in loc de 26 lei, si 35 lei in loc de 52 lei – pentru 2 filme.

Valabil de vineri, 30 octombrie, pana sambata, 31 octombrie. Nu este valabil in 4DX, VIP sau IMAX.

In tara: Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Cluj, Constanta, Deva, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Targu Jiu, Timisoara - 16 lei pentru un film, in loc de 19,5 lei, si 29 Lei pentru 2 filme in loc de 39 lei.

Valabil de vineri, 30 octombrie, pana sambata, 31 octombrie. Nu este valabil in 4DX.

Filmele incluse in oferta si preturile speciale sunt valabile exclusiv vineri si sambata, 30-31 octombrie 2015,  in functie de disponibilitate si in conformitate cu programul afisat pe www.cinemacity.ro. Oferta nu este disponibila pentru salile 4DX, IMAX si VIP.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romaniasi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 15 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

In total, Cinema City opereaza 21 de multiplexuri, cu 190 de sali si 34.355 de locuri. Cineworld Group este prezent in 9 tari, detinand 212 multiplexuri cu mai mult de 1.964 de sali, dintre care 25 IMAX si 12 sali 4DX. 

Primul cinematograf al companiei a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala  in 1997, si intrand in Romania in 2007.