Sequelul horror-ului World War Z a pierdut pe drum regizorul, anunta publicatia Deadline

Paramount Pictures a confirmat site-ului sus mentionat ca Juan Antonio Bayona, regizorul filmelor The Orphanage si The Impossible a parasit aceasta productie, postand acest text:

Bayona nu va putea realiza World War Z 2 in acest an, iar noi dorim foarte tare ca filmul sa fie facut anul acesta. Este un regizor minunat si speram ca vom putea lucra cu el la alte proiecte.”

Paramount si Plan B se pregatesc sa inceapa filmarile la sequelul blockbusterului in aceasta vara, iar Brad Pitt va reveni in rolul principal. Scenariul este scris de Steven Knight si Dennis Kelly

Productorii doresc ca World War Z 2 sa aiba premiera in cinematografe pe 9 iunie 2017, iar Bayona a cerut mai mult timp pentru a mai lucra la urmatorul sau film A Monster Calls, care trebuie sa fie lansat pe 14 octombrie 2016.

In ciuda problemelor de productie si a costisitoarelor refilmari ale partii de final a filmului, primul World War Z / Ziua Z: Apocalipsa a fost un succes international strangand peste 540 milioane $ in toata lumea.

Filmul, bazat pe romanul scris de Max Brooks, a fost regizat de Marc Forster, bugetul fiind de 190 milioane $. Sequelul este produs de Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ian Bryce si David Ellison.

In timp ce productorii de la World War Z 2 trebuie sa gaseasca rapid un regizor care sa se ocupe de sequel, acestea sunt insa vesti bune pentru viitorul sequel la Jurassic World. 

Bayona a fost de curand contactat de Universal Pictures pentru a regiza continuarea la Jurassic World, film ce a incasat peste 1.6 miliarde $ in intreaga lume anul trecut. La acel moment Bayona a refuzat proiectul, fiind implicat in productia lui World War Z 2.