Warner Bros. Pictures se pare ca a gasit actrita care sa o interpreteze pe Mera in viitorul film Aquaman care va avea premiera in 2018.

Amber Heard (The Danish Girl, Magic Mike XXL) va interpreta rolul principal feminin in Aquaman, regizat de James Wan, autor al unor filme foarte diferite precum Saw, The Conjuring sau sucesul anului trecut, Furious 7. 

Heard o va interpreta pe Mera, iubita lui Aquaman care va deveni in cele din urma regina Atlantidei. Prima aparitie a ei a fost in benzile desenate din 1963. Mera va aparea prima data pe ecrane in filmul lui Zack Snyder Justice League Part One, la care filmarile vor incepe in aprilie 2016. 

Jason Momoa este actorul principal din Aquaman, film bazat pe benzile desenate claside DC Comics.

Aquaman a aparut pentru prima data in 1941 in nr 73 din More Fun Comics. Creat de Paul Norris si Mort Weisinger, Aquaman a ajuns dupa 20 de ani, unul dintre membrii fondatori ai Ligii Dreptatii (Justice League of America).

Pana acum, personajul nu a aparut in nici un film la cinema. Singura aparitie a lui Aquaman a fost ca adolescent in serialul produs de Warner Bros, Smallville.

Inainte de aparitia sa in filmul care ii poata numele, Aquaman (Jason Momoa) va debut ape ecrane in filmul lui Zack Snyder Batman v Superman: Dawn of Justice, care va avea premiera pe marile ecrane pe 25 martie 2016.

Personajul va reveni si in Justice League Part One, cu premiera pe 10 noiembrie 2017, in Aquaman cu premiera pe 27 iulie 2018 si Justice League Part Two pe 14 iunie 2019.

Heard va putea fi vazuta in curand la cinema alaturi de sotul ei Johnny Depp in thrillerul London Fields in care mai apar Cara Delevingne, Theo James si Billy Bob Thornton.