Potrivit publicatiei Heat Vision, castigatoarea premiului Oscar Julianne Moore (Still Alice, The Hunger Games: Mockingjay) ar putea aparea intr-un rol negativ in sequelul Kingsman 2.

Productia 20th Century Fox Kingsman 2, este continuarea filmului de succes regizat de Matthew Vaughn, Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Serviciul Secret.

Adaptare a romanelor grafice ale lui Mark Millar / Dave Gibbons, Kingsman: The Secret Service a devenit un neasteptat succes de box-office avand incasari de 128 milioane $ in SUA si alte 286 milioane la nivel international $. Incasarile totale ale filmului s-au ridicat la suma de 414 milioane $. 

Moore filmeaza in acest moment pelicula Wonderstruck a regizorului Todd Haynes. Deasemenea, urmeaza a filma Suburbicon, noul film regizat de George Clooney cu Matt Damon si Josh Brolin in rolurile principale.

Reprezentantii actritei, impreuna cu cei de la Fox incearca sa gaseasca o cale ca Kingsman 2 sa fie si el strecurat printre aceste proiecte ale actritei. Daca nu vor reusi, compania Fox trebuie sa se orienteze spre alta actrita pentru acest sequel. 

Matthew Vaughn a confirmat ca va regiza Kingsman 2, primul sequel din cariera sa.

Taron Egerton va reveni in rolul lui Gary ‘Eggsy’ Unwin, care este acum agent cu vechime. In timp ce actiunea din primul film se petrecea in Anglia, se pare ca sequelul ne va purta pe teritoriu american.

Colin Firth se pare ca nu va reveni in sequel, dar exista intotdeauna posibilitatea ca el sa apara ca un frate geaman al lui Galahad din primul film. 

20th Century Fox a stabilit deja si data de lansare pentru acest sequel la Kingsman: 16 iunie 2017.

Odeon Distribution va aduce filmul in Romania.