Casa Lannister, reprezentata de Tywin, nu va fi singura prezenta la East European Comic Con

Gemma Whelan, actrita care ii da viata Yarei Greyjoy, vine in Romania pentru o intalnire memorabila cu fanii Game of Thrones si nu numai.

Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate inca de la prima aparitie ca Yara Greyjoy, fiica fidela a lui Balon si sora neinfricata si indrazneata a lui Theon. Calitatile sale de razboinica o recomanda ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabila sa lupte pana la capat pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Gemma Whelan a mai interpretat si alte roluri in diverse seriale TV precum Sibings, 10 Minutes Tales, Uncle si multe altele.

Totodata, actrita a jucat si in filmul Gulliver's Travels, cu Jack Black si Jason Segel in rolurile principale.

Gemma Whelan va fi disponibila pentru panel-uri, poze si autografe sambata si duminica dimineata.

Gemma Whelan se alatura astfel colegilor sai de platou din Game of Thrones, Charles Dance (Tywin Lannister) si Daniel Portman (Podrick Payne).

Si alte seriale si filme de succes vor fi prezente la East European Comic Con: LOST si Supernatural vor fi reprezentate de Mark Pellegrino, Dr. Who si Hobbitul de catre Sylvester McCoy, iar Vampires Diaries si Once Upon a Time de catre David Anders.

Si iubitorii de gaming se bucura de aceasta editie a East European Comic Con. Riot Games vor fi prezenti in cadrul ESL Arena cu conceptul de League of Legends Village / Sat League of Legends, iar Blizzard, creatorii War of Warcraft si Starcraft, isi vor dezvalui cel mai recent joc, Overwatch

Evenimentul va gazdui si o competitie regionala de gaming, precum si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Dintre cei mai cunoscuti cosplayeri la nivel international, va veni Enji Night.

Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii,

Nu vor lipsi nici celebritatile online. Sector 7, Creative Monkeyz, Dani pe Net, Bromania si Romercial vor sta de vorba cu publicul in cadrul panel-urilor dedicate.

Abonamentele sunt disponibile in reţeaua EVENTIM. Mai multe detalii privind preturile biletelor puteti consulta pe www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.