Odata cu lansarea filmului Super Baieti / The Nice Guys pe marile ecrane din Romania, atat publicul cat si vedetele prezente la avanpremiera comediei, au avut parte de o surpriza de proportii. 

Organizatorii au apelat la ajutorul tehnologiei si au transpus vedetele autohtone pe marele ecran ca fiind parte din actiunea filmului Super baieti, spre surprinderea tuturor invitatilor la eveniment.

Printre cei care au acceptat provocarea se numara: Adelina Pestritu si Speak, Vladimir Draghia, trupa FreeStay, Dorian Boguta, Cristina Cioran, Mihai Chitu, Jorge si Dan Cruceru.

Un film care se bucura de sustinerea criticilor de specialitate, dupa ce a putut fi vizionat in exclusivitate la Festivalul International de Film de la Cannes, Super baieti este o comedie plina de actiune care ii aduce pe Ryan Gosling si Russell Crowe in rolul unor detectivi incredibil de amuzanti. 

In momentul de fata filmul poate fi urmarit in toate cinematografele din Romania.

Making of-ul intregii actiuni de includere a vedetelor in trailerul filmului Super baieti pe marele ecran poate fi vizionat aici: 

Interviuri cu vedetele si imagini de la avanpremiera organizata de Freeman Entertainment impreuna cu Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City pot fi urmarite aici: