Uneori daca iti doresti ceva cu adevarat, poate deveni realitate!

Actrita Helen Mirren si-a exprimat in trecut dorinta de a aparea intr-un film al seriei Furios si iute, si iata ca acest lucru va deveni realitate!

Intr-un interviu acordat publicatiei Elle, actrita a confirmat ca va aparea in urmatorul film Furios si iute 8 / Furious 8! Intrebata daca este o fana a masinilor aceasta a raspuns:

“Da. Mi-a placut intotdeauna sa sofez. Le-am spus “apar in film, dar ma lasati la volanul unei masini, sa conduc!”. Vom vedea ce va iesi. Nu vreau sa intorc spatele nici unui proiect diferit. Iubesc filmele. Imi place sa ma duc la cinema sa le vad. Imi plac filmele serioase, filmele straine si imi plac si blockbusterele – atata timp cat sunt bine facute si au scenariu bune. Acest lucru este cel mai important.”

In martie 2015, Helen Mirren scria pe Yahoo! Movies: “Cea mai mare ambitie a mea este sa apar intr-un film al seriei Furios si iute. Vreau sa fiu un sofer nebun intr-unul din filmele seriei".

Dupa cateva luni, Vin Diesel a sustinut si el aparitia lui Helen Mirren in celebra franciza, declarand pentru MTV: “Producatorii o au in vizor pe Helen Mirren. Este pe lista. Ai grija ce-ti doresti, Helen.”

Furios si iute 8 / Furious 8 urmeaza a lansa o noua serie de 3 filme ale francizei.

Dupa Furious 8 va urma un al noualea film cu data de lansare pe 19 aprilie 2019 si un al zecelea film cu premiera pe 2 aprilie 2021. 

Furios si iute 9 si 10 nu sunt singurele filme noi pe care Universal le are in plan pentru franciza. Se pare ca mai multe spin-offuri si prequeluri la Furios si iute sunt in pregatiri.

In Furios si iute 8 ii vom vedea pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel si Lucas Black.

Alaturi de ei, Jason Statham, Dwayne Johnson si Kurt Russell vor reveni deasemenea. Charlize Theron va interpreta personajul negativ.

F. Gary Gray este regizorul celui de-al optulea film al seriei, ce va avea premiera in Romania pe 14 aprilie 2017, distribuit de Ro Image.