Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru filme precum Star Trek sau Alpha Dog a murit intr-un accident de masina. Avea 27 de ani.

“Actorul Anton Yelchin a fost ucis intr-un accident fatal in aceasta dimineata,” a declarat publicista actorului, Jennifer Allen. “Familia doreste sa le fie respectata intimitatea in aceste momente.”

Se pare ca actorul a avut parte de un accident fatal cel putin misterios: a fost prins intre masina sa si zidul casei sale din San Fernando Valley, a confirmat politia cotidianului TheWrap.

Yelchin se pregatea sa se intalneasca cu prietenii pentru o repetitie. Cand acestia au vazut ca el intarzie, s-au deplasat la el acasa unde l-au gasit pe acesta mort langa masina lui.

Yelchin era cunoscut tinerei generatii mai ales pentru interpretatea personajului Pavel Chekov in noile filme Star Trek (Star Trek in 2009 si Star Trek Into Darkness in 2013). 

Yelchin are in filmografie peste 60 de filme si seriale in care a aparut pana acum. 

Printre cele mai importante se numara: Hearts in Atlantis (2001), Alpha Dog (2006), Charlie Bartlett (2007), Terminator Salvation (2009), The Beaver (2011), Fright Night (2011) si Only Lovers Left Alive (2013).

Yelchin a filmat si in Romania in 2014 filmul Dying of the Light (r. Paul Schrader), unde a jucat alaturi de Nicolas Cage.

Unul din ultimele filme in care il vom putea vedea este Star Trek Beyond / Star Trek Dincolo de infinit ce va avea premiera pe 22 iulie 2016.