Pana maine cand va fi lansat primul poster la Power Rangers, iata ca o stire interesanta isi face aparitia.

Starul serialului Breaking Bad, actorul Bryan Cranston a dezvaluit pe Twitter (foto stanga) ca il va interpreta in noul film pe Zordon, mentorul echipei invincible!

In reboot-ul la Power Rangers un grup de tineri inca la liceu trebuie sa devina o echipa invincibila atunci cand afla ca oraselul lor Angel Grove – si intreaga lume – sunt pe punctul de a fi distuse de o amenintare extraterestra. 

Alesi de destin, eroii nostri descopera rapid ca sunt singurii care pot salva planeta de la distrugere. Dar pentru a realiza acest lucru ei trebuie sa treaca peste neintelegerile din viata personala si sa devina echipa invincibila Power Rangers.

In film au fost alesi relativ nescunoscutii Dacre Montgomery (Jason – Red Ranger), RJ Cyler (Billy – Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly – Pink Ranger), Becky G (Trini – Yellow Ranger) si Ludi Lin (Zack – Black Ranger). 

Elizabeth Banks o va interpreta pe Rita Repulsa - personajul negativ.

Regizat de Dean Israelite (Project Almanac), Power Rangers este scris de o intreaga "armata" de scenaristi formata din John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Zack Stentz, Ashley Miller si Max Landis.

Noul film Power Rangers va avea premiera in cinematografele americane pe 24 martie 2017.

In Romania, este programat pentru 7 aprilie 2017, distribuit de Freeman Entertainment.