Incepand de astazi, clientii lantului de multiplex-uri Cine Globe pot cumpara, in fiecare zi de miercuri, doua bilete la pretul unuia singur, prin oferta Orange film. 

Astfel, orice client Cine Globe abonat la Orange poate cumpara bilete la film pentru el si inca un prieten la pret de unul singur, daca trimite un SMS cu textul „Film” la numarul de telefon 241. 

Costul unui mesaj este de doar 0.064 euro, cu TVA inclus. 

Experienta cinematografica este mai frumoasa alaturi de prieteni, de aceea Cine Globe introduce oferta Orange film in multiplex-urile sale din Bucuresti si Botosani. 

“Clientii nostri s-au obisnuit sa gaseasca servicii de inalta calitate la cele mai bune preturi in multiplex-urile Cine Globe, iar Orange Film vine in completarea gamei variate de oferte pe care noi le punem la dispozitia lor”. a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe Romania. 

Oferta Orange film este valabila pentru utilizatorii Orange in fiecare zi de miercuri. 

Despre Cine Globe:

Cine Globe este un lant international de multiplex-uri, o retea fondata de un grup de profesionisti cu zeci de ani experienta in domeniile administratiei si proiectiei cinematografice. 

Pe langa locatiile deschise in Europa (Romania si Bulgaria), compania are multiplex-uri si in Statele Unite, China si India. 

Totodata, compania este in curs de a-si consolida prezenta pe pietele din India, Bulgaria, Romania, China si America de Nord.