Peste 6000 de elevi de la 10 scoli din Bucuresti s-au intors din vacanta de iarna mai zambitori si mai sanatosi. 

Ei au avut ocazia sa puna in practica notiunile invatate in perioada noiembrie-decembrie 2016, cand au participat la cea de-a VIII-a editie a Caravanei Micile Vedete. 

Acest proiect educational, sprijinit de Napolact BIO, a reusit sa aduca in atentia copiilor importanta gandirii pozitive si a alimentatiei sanatoase in viata de zi cu zi. 

In completarea discutiilor pe teme precum prietenia, stilul de viata sanatos sau mediul inconjurator, elevii au vizionat filmul Orasul plin de viata, ce face parte din seria filmelor de aventuri pentru copii, marca Micile Vedete.

Personajele principale din film, doua fetite pline de energie, au fost apreciate si aplaudate. Roberta Mitache (10 ani) face un rol de exceptie si intra cum nu se poate mai bine in pielea personajului Aurora, o fetita hotarata sa salveze viata prietenului sau. Acesta este grav bolnav din cauza hranei nepotrivite si a poluarii care a distrus orasul in care copiii locuiesc. Dariana (Dariana  Gavojdea, 9 ani), optimista din fire, este ajutorul de nadejde al Aurorei. 

Caravana Micile Vedete, editia a VIII-a, este un proiect derulat de catre Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete, alaturi de compania Napolact BIO, care a oferit elevilor participanti produse din gama BIO (iaurturi de baut, sana sau iaurturi de mancat cu lingurita).

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educational nonguvernamental, unic in Romania, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emotionala prin intermediul a trei discipline inovative, special create si adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.