Call foe entries pentru cea de-a doua editie BUZZ CEE 2017!

Festivalul de film BUZZ CEE, care se va desfasura la Buzau in perioada 9 – 14 mai, si invita cineastii si distribuitorii de film din Europa Centrala si de Sud-Est (inclusiv Grecia si Turcia) sa isi inscrie productiile in sectiunile competitionale din cadrul festivalului pana la data de 20 februarie 2017.

Filmele pot fi inscrise prin intermediul portalului Film Freeway: filmfreeway.com/festival/BUZZCEE.

In competitie vor intra productii de lung metraj, scurt metraj, documentar, scurt metraj si film studentesc de scurt metraj, care vor fi alese de echipa de selectie a festivalului.

Filmele castigatoare ale editiei anterioare au fost Sin & Illy Still Alive, lung metrajul de debut al regizoarei germane Maria Hengge, care a primit trofeul Long BUZZ, documentarul Robotelul de Aur, realizat de tinerii regizori Mihai Dragolea si Radu Constantin Mocanu, care au plecat acasa cu Trofeul Real BUZZ si Dispozitiv 0068, scurt metrajul realizat de Radu Barbulescu, care a luat Trofeul Short BUZZ.

BUZZ CEE este un festival international de film - organizat de Asociatia CulturALL si dedicat regiunii Europa Centrala si de Sud-Est - care si-a propus sa promoveze productii de calitate din aceasta zona, ce rareori ajung in circuitul cinematografelor din Romania.