Pro Video anunta lansarea pe Blu-ray si DVD a mult asteptatului SF Rogue One: O poveste Star Wars / Rogue One: A Star Wars Story.

Rogue One: O poveste Star Wars a primit 2 nominalizari la Oscar in 2017 pentru Cele mai bune efecte vizuale si Cel mai bun mixaj sunet..

Rogue One incepe cu 34 de ani inainte de Star Wars VII: Trezirea Fortei si cu aproximativ doua decenii dupa ce tiranicul imparat Palpatine preia puterea in Star Wars III: Razbunarea Sith

Imediat dupa intemeierea Imperiului Galactic, o trupa de combatanti rebeli aflati in deriva condusi de Jyn Erso, o mercenara a Rebeliunii, se unesc pentru a indeplini o misiune disperata: sa fure planurile pentru Steaua Mortii inainte ca acestea sa fie puse in aplicare in slujba intaririi puterii Imparatului. 

Steaua Mortii este amenintarea prin care Imparatul Palpatine tine sub „papuc” sistemele solare care incep sa se ridice impotriva lui.

Rogue One: O poveste Star Wars / Rogue One: A Star Wars Story este disponibil din 18 aprilie in toate magazinele de specialitate din tara in format Blu-ray si DVD.

Online este disponibil pe www.provideo.ro