Dwayne Johnson dă viață personajului din producția cu același nume Adam Întunecatul / Black Adam, ce prezintă povestea originii celui mai nou supererou DC într-un blockbuster de acțiune și aventură.

Un spectacol cinematografic la superlativ, Adam Întunecatul / Black Adam, în regia lui Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise, The Commuter, The Shallows, Non-Stop, Unknown), reinventează filmele cu supereroi și poate fi văzut doar în cinematografe din 21 octombrie.

Adam Întunecatul este un anti-erou - o forță perturbatoare în Universul DC, urmărind libertatea, adevărul și dreptatea în felul său, în timp ce inaugurează o nouă ierarhie a supereroilor.

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Dwayne Johnson joacă alături de Aldis Hodge în rolul lui Hawkman, Noah Centineo ca Atom Smasher, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell ca Cyclone, Mo Amer, Bodhi Sabongui și Pierce Brosnan în rolul Doctorului Fate.

Collet-Serra regizeză filmul după un scenariu scris de Adam Sztykiel și Rory Haines & Sohrab Noshirvani, bazat pe personajele DC create de Bill Parker și C.C. Beck.

Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment şi va avea premiera în cinematografe pe 21 octombrie 2022.