În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la al doilea episod al celui de-al doilea sezon de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe actriţa Monica Bîrlădeanu.

Până acum, Monica Bîrlădeanu s-a tot jucat cu felurite îndeletniciri. Și și-a povestit viața în nenumărate interviuri. Dar a jucat și în peste 25 de filme despre care n-a prea avut ocazia să vorbească. Pentru că... n-a întrebat-o nimeni.

I-am făcut dreptate într-un nou episod CineFAN.podcast, în care am chestionat-o și despre rolul din filmul Taximetriști.

Emanuel Lăzărescu și Cristi Dumitrescu i-au amintit de (cam) toate proiectele cinematografice în care a fost implicată. Un episod cât o călătorie din suburbiile Iașiului până la Hollywood și retur.

Un amestec de vis american cu realitate românească din care am aflat cum Moartea domnului Lăzărescu a făcut-o pe Francesca să se simtă Lost și să vorbească Despre Oameni și Melci cu vecinii din Lombarzilor 8. Noroc cu prietenii Taximetriști care o duc mereu Closer to the Moon. Și s-a și râs!

Taximetriști - cel mai recent film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, la fel ca piesa de teatru cu același nume - invită publicul alături de personaje savuroase, într-o poveste plină de umor și suspans.

O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș. Din 20 ianuarie, Taximetriști vine în cinematografe, distribuit de Forum Film România.

Urmăriţi episodul mai jos: