Mâine se dă startul celei de-a zecea ediții Comic Con, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, cosplay, benzi desenate și nu numai.

Timp de 3 zile, în perioada 19-21 mai, fanii se vor putea bucura de universul Comic Con, aflat acum la ediție aniversară și vor putea descoperi numeroase surprize pregătite de expozanți și organizatori.

Una dintre aceste surprize se va regăsi la standul Cinema City care aduce în premieră în România celebra camera video Glambot, folosită și la cele mai mari evenimente de la Hollywood.

Personalități precum Brad Pitt, Jennifer Lopez, Lady Gaga sau Ariana Grande sunt doar câteva care au testat deja Glambot. Aceasta este o camera video de acțiune foarte performantă care filmează cu 240 de frame-uri pe secundă și generează în câteva secunde imagini în super slow motion.

Glambot reușește să facă pe oricine sa se simtă ca o vedetă pe covorul roșu, iar fanii pasionați de cosplay vor fi încântați să își etaleze costumele atent lucrate în fața ei, antrenându-se astfel pentru posibile roluri din sălile de cinema sau premiile Oscar. 

Glambot va fi disponibil pentru vizitatori în zilele de sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00.

În plus, fanii vor putea să întâlnească actori de la Hollywood, nu doar sa se fotografieze in ipostaze de superstaruri.

Invitații de anul acesta sunt Clayton Johnson (Stranger Things), Toby Sebastian (Game of Thrones), care vor avea și rol de moderatori la celelalte panel-uri, Eugene Simon (Game of Thrones, House of Anubis), Stefan Kapičić (Deadpool), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Biletele sunt disponibile pe www.comic-con.ro, iar cele valabile pentru ziua de sâmbătă sunt pe cale să se epuizeze.

Anul acesta aniversăm 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa, Mark Shepard, Clive Standen, Ed Westwick, Paul Wesley, Tom Wlaschiha, Daniel Gillies, Andrew Scott, Jim Beaver, Robert Knepper, Charles Dance, Sylvester McCoy, precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.