În această săptămână s-au lansat teaser posterele cu personajele comediei Înca 2.0 lozuri - continuarea succesului Două lozuri din 2016.

Produs de actoriedefilm.ro şi Papillon Film, Înca 2.0 lozuri îi are în rolurile principale pe aceeaşi trei prieteni din primul film: Dragoș Bucur (Vasile Grămadă), Alexandru Papadopol (Pompiliu Borș) şi Dorian Boguță (Dinel Petre).

Înca 2.0 lozuri este scris şi regizat tot de Paul Negoescu, iar imaginea filmului este semnată de Ana Drăghici (Două Lozuri, Povestea unui pierde-vară, Otto Barbarul, Oameni de treabă).

"Am fost inspirat din foarte multe ştiri şi poveşti adevărate la scrierea scenariului. Aveam mai multe ştiri notate de mine despre bitcoin, criptomonede. Şi am scris o poveste despre ei care se îmbogăţesc din criptomonede, pun totul pe un stick şi îl pierd... Şi apoi încearcă să-l găsească. Adunând informaţii şi idei - citisem pe undeva că cineva a răscolit o groapă de gunoi ca să caute un hard disc, ajung şi ei la o astfel de groapă de gunoi ca să caute stickul." a declarat Paul Negoescu la CineFan.podcast.

Înca 2.0 lozuri începe cu Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stickului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.

Recent lansatele postere ne prezintă și nou veniții în această aventură: Ilona Brezoianu, Eduard Cîrlan, Mihai Bobonete, Iulian Postelnicu, Dan Chișca şi Andrei Leuştean.

Posterele le puteți vedea >>> aici.<<<

În film mai apar: Coca Bloos, Rodica Lazăr şi Radu Romaniuc.

Înca 2.0 lozuri va avea premiera pe 27 octombrie 2023, distribuit de Ro Image.

Mai jos episodul din CineFan.podcast cu Paul Negoescu în care am vorbit și de Înca 2.0 lozuri: