In asteptarea premierei filmului Batman v. Superman: Dawn of Justice, IMAX a lansat un poster exclusiv pentru mult asteptatul film.

O parte dintre secventele din Batman v. Superman: Dawn of Justice au fost filmate folosind camere IMAX, pentru a-i plasa pe spectator chiar in mijlocul actiunii.

In Batman v. Superman: Dawn of Justice, temandu-se ca actiunile lui Superman (Henry Cavill) nu sunt controlate, Batman (Ben Affleck) porneste o lupta impotriva lui Superman, in timp ce lumea se framanta in legatura cu tipul de erou de care are nevoie cu adevarat. 

Pe fondul luptei dintre cei doi supereroi, o noua amenintare, Doomsday, este creata de Lex Luthor (Jesse Eisenberg). 

Depinde de Superman si Batman sa lase deoparte neintelegerile dintre ei, si impreuna cu Wonder Woman (Gal Gadot) sa-l opreasca pe Lex Luthor si Doomsday sa distruga Metropolis.

Lansarea in IMAX a Batman v Superman: Dawn of Justice va fi remasterizata digital in ceea ce priveste calitatea imaginii si a sunetului caracteristice experientei IMAX, cu ajutorul tehnologiei patentate DMR (Digital Re-mastering). 

Imaginile cu o claritate de cristal asociate cu geometria personalizata a salii IMAX si sunetul digital impresionant creeaza un mediu unic, care va face publicul sa se simta ca si cum este in film.

Batman vs. Superman: Zorii Dreptatii / Batman v. Superman: Dawn of Justice are premiera in Romania pe 25 martie, in doua variante: 3D Dublat si 3D subtitrat, distribuit de Freeman Entertainment.

Iata trailerul filnal al filmului: